Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Czira Szabolcs az MSZMP-tagságáról: „K*rva nagy haszonnal szálltam ki”

- Advertisement -

Nagykőrös önkormányzatisága harminc éves történetének bizonyos szempontból jelentős pontjának tekinthető a képviselő-testület legutóbbi, rendkívüli tanácskozása. Ugyanis először hangzott el az ülésen a „kurva” kifejezés, ráadásul a magát polgárinak valló Czira Szabolcs szájából.

Az augusztus 18-i tanácskozáson Zágráb Nándor, a Jobb Nagykőrösért képviselője több alkalommal is arról beszélt, hogy a fideszesek lopnak. Erre válaszul magát a tényt nem tagadva Czira Szabolcs azt kezdte bontogatni, hogy Zágráb a kollektív bűnösség elvét alkalmazza, amikor általánosságban beszél az összes fideszesről.

Zágráb szerint ha igaz, amit Czira mond, akkor ők is azt csinálják, amikor kommunistáznak. Emlékeztette a polgármestert, hogy ő is kommunista volt, az MSZMP alapszervezet infó felelőseként tevékenykedett. Czira Szabolcs szerint az ő MSZMP tagsága az MSZP-seknél téma állandóan. Állítása szerint nem volt titok a lakosság előtt, hogy ő tagja volt a kommunista pártnak, de ennek ellenére tizenhatszor megválasztották. Az MSZMP-tagságáról foghegyről megjegyezte: „kurva nagy haszonnal szálltam ki”.

Hogy ki mennyire volt tisztában Czira Szabolcs múltjával – és akkor az SZDSZ-es kitérőjét nem is említjük – nem tudni, ám az biztos, hogy ő nem dicsekedett vele, igyekezett elhallgatni. Példa erre az Országgyűlés honlapja, ahova olyan önéletrajzot töltött fel képviselősége idején, amely a politikai karrierjének kezdetét a Független Kisgazdapárttól eredezteti, meg sem említve több éves MSZMP-tagságát, sem az SZDSZ-ben töltött idejét.

könyvelő

- Advertisement -
Exit mobile version