Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kecskemét volt aljegyzője a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzati Hivatal új jegyzője 

- Advertisement -

2021. augusztus 2-án lépett hivatalba dr. Bajmócyné dr. Balázs Tímea, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzati Hivatal új jegyzője. Dr. Balázs Tímea 20 éve dolgozik a közigazgatásban.

Törvényességi referensként kezdett, 2004-től vezette a jogi csoportot, majd a képviselőtestületi és a jogi osztályt. 2011 és 2015 között a kecskeméti önkormányzat egyik aljegyzője, amikor a hivatalt, 2012-es nyugdíjaztatásáig, dr. Metzinger Éva, majd az aljegyzőből jegyzővé kinevezett dr. Határ Mária vezette.

2013. január 1-jétől, ahogy sok más ponton is, változott az önkormányzati törvény. 2013-tól ugyanis már nem a közgyűlés, hanem a polgármester a jegyző munkáltatója, a tisztségre ezután a pályázatot a polgármester írja ki. A pályázatra érkező három jelentkező közül az akkori polgármester, Zombor Gábor Kecskemét jegyzőjének dr. Határ Mária aljegyzőt bízta meg, aki 2021-ig vezette a hivatalt. 2021-től dr. Mayer Endre Kecskemét jegyzője.

Balázs Tímea 2015. március 1-ig tevékenykedett aljegyzőként, majd áthelyezéssel távozott az önkormányzattól. Előbb a Miniszterelnökség, később az Agrárminisztérium Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárságán dolgozott osztályvezetőként.

 

- Advertisement -
Exit mobile version