fbpx

FRISS HÍREK

Hadházy Ákos: Más eszközökhöz kell nyúlnia az ellenzéknek

- Advertisement -

“Nincs olyan hatalom és olyan diktatúra, amire ne lehetne sikeresen politikai nyomást gyakorolni”, csak más eszközökhöz kell nyúlnia az ellenzéknek, mint eddig.” – mondta Hadházy Ákos a HVG.hu választási podcastjában.

A képviselő szerint „Igenis, zavarja az embereket a korrupció, csak ez nem látszott az ellenzék választási szereplésén, noha ez a kampány egyik fő üzenete volt- Hadházy a kudarcot arra vezette vissza, hogy ez és más üzenetük sem jutott el az emberek nagyon nagy részéhez, mert a Fidesz-propaganda leuralta a tájékoztatás csatornáit.

Hadházy úgy véli, fontos új feladata lesz most az ellenzéknek parlamenten kívüli akciókat, százezres tüntetéseket, sztrájkokat szervezni és bojkottálni az alakuló ülést, amit eddig csak a Momentum támogatott.

Hasonló cikkünk:  Heteken belül érkezik a postaládákba az NVI-értesítők a június 9-i EP- és önkormányzati választásra

“Lehetnek csodák, az ilyen rendszerek néha buknak, és bízhatunk egyes vezetők koleszterinjében, másoknál meg a májenzim szintjének emelkedésében, de nem lehet abban reménykedni, hogy a megtévesztett emberek egyszer csak rájönnek, hogy ez a rendszer nekik rossz, mert ez önbecsapás” – mondta Hadházy a HVG.hu podcastjában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...