Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Az amerikai nagykövetség kvízt készített a kormányzati nyilatkozatokból

- Advertisement -

Ki mondta az alábbi idézeteket? Kövér László vagy Vlagyimir Putyin? Bencsik András vagy Vlagyimir Putyin? Mráz Ágoston Sámuel vagy Vlagyimir Putyin? Semjén Zsolt vagy Vlagyimir Putyin?

Twitteren posztolt a budapesti amerikai nagykövetség: „Az elmúlt hetekben egyes vezető magyar kormányzati szereplők és a kormány által finanszírozott kommentátorok durva Nyugat- és Amerika-ellenes nyilatkozatokat tettek. Magyarország és az Egyesült Államok szövetségesek. Az orosz agresszió mindannyiunkat fenyeget, össze kell tartanunk, nem pedig széthúznunk!” A kvízzel szeretnék a figyelmet felkelteni.

David Pressman szeptember elején érkezett a Egyesült Államok budapesti nagyköveti posztjára. A magyar kormány a diplomáciai protokolltól eltérve, államtitkár helyett főosztályvezetői szinten fogadta őt.

Pressman hangsúlyozta a konstruktív kapcsolat fontosságát, mert már a kinevezése előtt felmerültek vele szemben magyar kormányzati fenntartások. A szenátusi meghallgatáson kijelentette, hogy „Magyarországon hanyatlik a demokrácia, és szembe kell nézni a magyar kormány feletti orosz befolyással”, és a kínai befolyást is aggasztó folyamatként említette.

via Telex

- Advertisement -
Exit mobile version