Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Száguldozás Kecskeméten

- Advertisement -

Valószínűleg nem éri meglepetés a kedves olvasót, ha Kecskemét útjain száguldozó autósokról hall. Az éjszakai versenyzések jó időben szinte minden naposak. A Police.hu portálon jelent meg egy tudosítás arról, hogy a napokban 50 km/h helyett 106km/h-val haladt egy autós, akiről kiderült, nem csak gyorsan hajtott, hanem vezetői engedélye sem volt.

2022. november 26-án a Kecskeméten közlekedőket ellenőrizték a Bács-Kiskun Megyei Rendőr- főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei. A rendőrök megállították azt a járművet, amely az 50 km/h-t átlépve 106 km/h-val száguldozott. A vezetőről kiderült, hogy nemcsak a sebességtúllépés a bűne, ugyanis a férfi vezető engedéllyel sem rendelkezett. Őrizetbe is vették a sofőrt engedély nélküli vezetés miatt, a gyorshajtásért pedig 90.000 forint közigazgatási bírsággal, valamint 6 közúti közlekedési előéleti ponttal sújtották.

Ne feledjük, a baleseti statisztikák szerint a közlekedési balesetek legfőbb oka a gyorshajtás.

Többszörösére nő a féktávolság a sebesség túllépése esetén, sokkal kevesebb ideje marad egy veszélyhelyzetben a jó döntés meghozatalára a járművezetőnek, jelentősen megnövekszik a reakcióidő alatt megtett út is!

A cikk végén a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályinak megsértése súlyos, és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version