Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A rend őrei besegítettek a 12 éves „limonádés” fiúnak

- Advertisement -

Néhány napja a közösségi felületeken megjelent egy poszt arról a 12 éves kisfiúról, aki a Kecel és Kiskőrös közötti útleágazásnál limonádét oszt az arra járó szomjas autósoknak.

Szász Bence „akciója” felkeltette a helyi rendőrök figyelmét is, majd rövid időre csatlakoztak Szász Bencéhez. Az egyenruhások meglepték a fiatalt, és míg Bence limonádéval, a rendőrök hideg ásványvízzel és vadriasztóval kedveskedtek az autósoknak.

A baleset-megelőzési bizottság jóvoltából könyvet és kerékpározáshoz használható láthatósági eszközöket kapott Bence ajándékba. A rendőrautóba is beülhetett, valamint kipróbálhatta a speciális rendőrségi felszereléseket.

A kánikula megterheli a szervezetet, így hőségben a közlekedés résztvevőinek türelemre és – az átlagtól nagyobb – figyelemre van szüksége. A reflexek tompulhatnak, a mozdulatok lassúbbak vagy éppen kapkodóbbak lehetnek. A nagy melegben csak az üljön autóba, akinek elengedhetetlenül szükséges – kéri a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Mindig kipihenten vezessenek, és a szokásoshoz képest gyakrabban álljanak meg pihenni! Mindig legyen az autóban megfelelően lehűtött ivóvíz a kiszáradás ellen!

via police.hu

- Advertisement -
Exit mobile version