Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Az éjszaka kivezette a kormány a benzinárstopot – a Mol kutakon 641 forint a 95-ös benzin

- Advertisement -

A kormány a Mol javaslatára megszünteti az üzemanyagár-stoppot – ezt jelentette be Gulyás Gergely Hernádi Zsolttal, a Mol elnök-vezérigazgatójával kedd éjszaka tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján. A lépés 23 órától életbe is lépett, onnantól a Mol kutakon 641 forint lesz a 95-ös benzin és 699 forint a dízel literenkénti ára – írják egybehangzóan az országos portálok.

A Mol-vezér hozzátette, a termelésből hiányzó benzin nagy részét az elmúlt hetekben Szlovákiából hoztak át. Az üzemanyag-hiányra és a logisztikai problémákra egyedül az import lehet megoldás. „Vissza kell állítani az importot”. Ez nem történik meg egyik napról a másikra – tette hozzá.

A kivezetés emelni fogja az inflációt – mondta újságírói kérdésre Gulyás Gergely. A miniszter hangsúlyozta: “a kormány fenntartotta az ársapkát ameddig meg lehetett tenni.”

(24.hu, 444.hu)

- Advertisement -
Exit mobile version