Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Orbán: folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

- Advertisement -

„A veszélyek korába lépve, az ukrajnai háború idején látszik, hogy jó döntés volt a magyar hadiipar fejlesztési programjának elindítása” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök azon a találkozón, ahol Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszterrel együtt fogadta Armin Pappergert, a német Rheinmetall hadi- és járműipari nagyvállalat vezérigazgatóját.

A csütörtöki megbeszélésen Orbán azt is elmondta, Magyarország megvédése a legfontosabb cél, ezért a magyar honvédség és a hadiipar fejlesztése a válság ellenére sem lassulhat. Hozzátette, az együttműködés a Rheinmetallal zavartalanul folytatódik.

A Rheinmetall AG és a 4iG Nyrt. tavaly alapított közös informatikai vállalatot, Armin Papperger a 4iG tanácsadó testületébe is bekerült. Azt pedig decemberben jelentették be, hogy a német hadiipari óriás Palkovics Lászlóékkal közösen épít lőszergyárat Várpalotán.

via HVG

- Advertisement -
Exit mobile version