fbpx

FRISS HÍREK

Fideszes képviselő: a sajtószabadság azt jelenti, hogy akié a sajtó, annak az értékeit közvetíti

- Advertisement -

A 24.hu is szemlézte az RTL híradóját, miszerint Vígh László, Zala vármegyei fideszes parlamenti képviselő március 15-én, a magyar sajtó napja alkalmából rendezett ünnepségen kifejtette magvas gondolatait.

„Segít nekünk a sajtó abban, hogy építsük mindazt, amit elkezdtünk.”

Talán többen tudják, hogy 1848-ban a szabad sajtó volt a márciusi ifjak első követelési, így március 15-e a sajtószabadság ünnepe is. Vígh egy posztban meg is köszönte a zalai újságíróknak a „pontos, hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatást”, és egy tévéinterjúban azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy mit ért ezalatt.

Ma, 2023-ban elmondható, hogy a sajtószabadság azt jelenti számunkra, hogy akinek a tulajdonában van a sajtó, annak az értékeit közvetíti.

A kormánypárti képviselők és média képviselői néha egyeztethetnék álláspontjaikat, hiszen pont amiatt támadták be a KecsUP-ot, hogy a lap forrásait adó szervezetek nézeteit közvetíti – ami pont a KecsUP-ra nem igaz, mert hiszünk a szabad sajtóban és eszerint is működik a szerkesztőség. Erről itt, itt és itt olvashatnak bővebben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...