Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Posztunk után eltűntek a pénisz alakú szopókák a Hírös Hétről

- Advertisement -

A Hírös Hét Fesztivál első estéjén fotóztuk le a pénisz alakú nyalókákat szopókákat egy főtéri standon. A fotót kitettük Facebook oldalunkra, és mostanáig csaknem 150 komment érkezett hozzá. Azt kérdeztük, van-e helye ilyen terméknek a főtéren a város legrangosabb fesztiválján.

Csupán néhány fiatal gonolta úgy, hogy simán elférnek pénisz alakú termékek egy ilyen eseményen. De aki konkrétan a kédésre válaszolt, azok közül mindenki más azt írta, hogy nincs helyük. A többség jót poénkodott a tényen, volt aki a rendszernek szóló kritikaként élte meg a péniszeket, mások a városvezetésre mutogattak. Akadt, aki a punci alakú nyalókát hiányolta mellőlük. Egy kommentelő szerint meglett a város új szimbóluma. Szerkesztóségünk szerint a top komment az volt, amely szerint legalább fóliázva voltak a szopókák. De az is tetszett, amely szerint van itt elég szopás, elférnek a péniszek is.

A poszt után eltűntek a főtérről a vörös péniszek

Miután sok megosztás és sok reakció érkezett a posztra, a második estén már nem találtuk ott a stand asztalán a pénisz alakú édességeket. Megkerestük a szervezőket, hogy ők vetették-e le azokat, reagálva a posztunkra, de idáig nem válaszoltak. Ha megteszik, frissítjük cikkünket.

- Advertisement -
Exit mobile version