Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A Magyar Telekom szép jövő elé néz

- Advertisement -

Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, a Magyar Telekom egy közleményben jelentette be, hogy idén magasabb bevételre és kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményre (EBITDA) számítanak, miután a várakozásoknál kedvezőbb tendenciákat tapasztaltak a hazai távközlési piacon.

A társaság a korábban várt 5 és 10 százalék közötti emelkedés helyett 2023-ban 10-15 százalékos növekedésre számít a bevételek és az EBITDA esetében is. Az elmúlt hónapok során erősebb keresletet tapasztaltak a szolgáltatásaik, különösen a mobil és a vezetékes széles sávú internet iránt, az előfizetői bázisuk pedig a kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére is növekedett.

A Magyar Telekom úgy látja, hogy a jelenlegi tendenciák az év végéig fenn fognak állni, ami az üzleti teljesítmény jelentős növekedéséhez fog vezetni.

via Világgazdaság

- Advertisement -
Exit mobile version