fbpx
22.9 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Filmklubos vitaesteken vehetünk részt az ősz folyamán

- Advertisement -

A Fenntartható Fejlődés Szakkerekasztal és a Hunyadivárosi Közösségi Kert filmklub jellegű vitaesteket szervez az ősz folyamán, melyeken az aktuális fenntarthatósági témákat boncolgatják, beszélik ki. A vetítésekre, és a hozzájuk kapcsolódó disputára kéthetenként kerül sor a Hunyadivárosi Közösségi Házban.
Az elsőre már alig pár nap múlva: október 3-án, kedden, este 6 órai kezdéssel. Témának ezúttal az élelmiszerbiztonságot választották.

Az öt alkalmat magába foglaló vitaest-sorozat keretében a Holnap című francia filmet vetítik részleteiben, majd lehetőséget adnak a közös beszélgetésre, a filmrészletben bemutatott téma bőségesebb kitárgyalására. Elsősorban a megoldásokat kutatják, és megnézik, hogy mások milyen megoldásokat találtak.

A pár évvel ezelőtt nagy sikerrel bemutatott francia filmben egy fiatal csapat a jelenben keresi azt, ami a jövőhöz fontos. Megismerkednek azokkal, akik közösségben, szövetkezetben, döntéshozó pozícióban bátran és vidáman, együtt teremtenek egy zöldebb, értelmesebb és – nem utolsósorban – boldogabb társadalmat.

Hasonló cikkünk:  Dobos József bemutatta új szervezetét és kecskeméti polgármesterjelöltjét

A belépés díjtalan, ugyanakkor regisztrációhoz kötött, amit ezen az oldalon lehet megtalálni.

A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket, akiket érdekel a HOLNAP, a fenntartható jövő, és kíváncsiak arra, hogy milyen eszközök és megoldások állnak rendelkezésünkre ennek az eléréséhez!

Forrás: Fenntartható Fejlődés Szakkerekasztal

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...