fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. július 27., szombat

FRISS HÍREK

Attól, hogy egy márka kevésbé ismert, még nem biztos, hogy rossz

- Advertisement -

Mobiltelefon-vásárlás során nem lehetünk elég óvatosak: mivel egyre több új márka jelenik meg a piacon, természetes, hogy utánajárunk a gyártóknak. Vannak persze, akik alapvetően a nagy neveket keresik, de sokak számára inkább az ár a meghatározó, amikor új mobilt vesznek.

Nemrégiben feltűnt egy márka, amelyről a piacvezetőkhöz képest keveset hallani. Vajon mi jellemzi a készülékeit? Megbízható brandről van szó? Minden bizonnyal, hiszen a Realme okostelefonok, köztük a Realme C55 a CoolMobile.hu oldaláról is megrendelhető, és máris sokak kedvence.

A márka története

Bár Magyarországon még nem olyan ismert a Realme, a világ más tájain tudják, hogy az Oppo leányvállalatáról van szó. Az Oppo, a OnePlus és a Vivo részei a BBK Electronicsnek, amely egy világhírű cég, és nem csak okostelefonok gyártásával foglalkozik.

A Realme-t egyébként 2018-ban alapították, Magyarországon a ‘20-as évek elejétől van jelen. Elsősorban középkategóriás okostelefonokkal célozták meg a piacot, főleg a fiataloknak lehet nagy kedvence.

Praktikus, fiatalos telefon extrákkal: Realme C55

Nézzük is meg közelebbről a CoolMobile.hu webáruház Realme okostelefonok kategóriájának egyik sikertermékét, a Realme C55-t, amely nemrégiben jelent meg. A leírásból is kitűnik majd, hogy egy nagyon szerethető mobilról van szó, amely nem csak remekül használható a hétköznapok során, de az ára is rendkívül kedvező.

Elmondhatjuk, hogy ez a telefon nagyon praktikus, és sok fiatalnak lehet megfelelő, mivel sok olyan funkciót tartalmaz, amely az Apple-készülékekből ismerős lehet.

Hasonló cikkünk:  A benyújtás után egy nappal elfogadta a parlament azt a salátatörvényt, ami többek között szabályozza az iskolai mobilhasználatot is

Az egyik ilyen a “dinamikus sziget”, amelyet itt másképp neveznek: mini kapszula. Célja, hogy a mobilhasználat során is értesítéseket küldjön: a kijelző felső sávjában jelennek meg a rövid üzenetek.

További hasznos és szerethető funkciók a telefonon:

  • Ujjlenyomat-olvasó a készülék oldalán
  • Rendelkezik USB-C porttal és jack csatlakozóval is
  • A memória bővíthető microSD-kártyával
  • Dual-SIM-es
  • 5000 mAh-s akkumulátora képes a gyorstöltésre
  • Csodás színekben kapható: fekete és napsárga

Elérhető 6/128 GB és 8/256 GB változatban is, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt.

Jó fotókat készít a készülék?

A fotózás szerelmeseinek fontos lehet, hogy hány darab kamera található a telefon hátulján, és ezek egyenként hány megapixelesek. A Realme C55 nem tartozik a csúcskategóriás készülékek közé e tekintetben sem, de azért nem kell attól tartanunk, hogy csak vállalhatatlan képeket tudunk vele készíteni.

Bár valóban vannak jobb kamerarendszerrel felszerelt telefonok is a piacon, de ilyen kedvező ár mellett nagyon jónak számít a 64 MP-es hátlapi kamera kiegészülve egy 2 MP-es mélységérzékelővel. Elől egy 8 MP-es szelfikamera található.

Ha tehát egy megbízható készüléket keresel gyakorlatias célokra kedvező áron, és nem igényled a realisztikus fotóminőséget, akkor érdemes lehet ezen készülék mellett dönteni!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...