fbpx

FRISS HÍREK

Attól, hogy egy márka kevésbé ismert, még nem biztos, hogy rossz

- Advertisement -

Mobiltelefon-vásárlás során nem lehetünk elég óvatosak: mivel egyre több új márka jelenik meg a piacon, természetes, hogy utánajárunk a gyártóknak. Vannak persze, akik alapvetően a nagy neveket keresik, de sokak számára inkább az ár a meghatározó, amikor új mobilt vesznek.

Nemrégiben feltűnt egy márka, amelyről a piacvezetőkhöz képest keveset hallani. Vajon mi jellemzi a készülékeit? Megbízható brandről van szó? Minden bizonnyal, hiszen a Realme okostelefonok, köztük a Realme C55 a CoolMobile.hu oldaláról is megrendelhető, és máris sokak kedvence.

A márka története

Bár Magyarországon még nem olyan ismert a Realme, a világ más tájain tudják, hogy az Oppo leányvállalatáról van szó. Az Oppo, a OnePlus és a Vivo részei a BBK Electronicsnek, amely egy világhírű cég, és nem csak okostelefonok gyártásával foglalkozik.

A Realme-t egyébként 2018-ban alapították, Magyarországon a ‘20-as évek elejétől van jelen. Elsősorban középkategóriás okostelefonokkal célozták meg a piacot, főleg a fiataloknak lehet nagy kedvence.

Praktikus, fiatalos telefon extrákkal: Realme C55

Nézzük is meg közelebbről a CoolMobile.hu webáruház Realme okostelefonok kategóriájának egyik sikertermékét, a Realme C55-t, amely nemrégiben jelent meg. A leírásból is kitűnik majd, hogy egy nagyon szerethető mobilról van szó, amely nem csak remekül használható a hétköznapok során, de az ára is rendkívül kedvező.

Elmondhatjuk, hogy ez a telefon nagyon praktikus, és sok fiatalnak lehet megfelelő, mivel sok olyan funkciót tartalmaz, amely az Apple-készülékekből ismerős lehet.

Hasonló cikkünk:  Több fegyveres járőr a közterületeken - nagyobb fokozatra kapcsolták a terrorkészültséget Magyarországon

Az egyik ilyen a “dinamikus sziget”, amelyet itt másképp neveznek: mini kapszula. Célja, hogy a mobilhasználat során is értesítéseket küldjön: a kijelző felső sávjában jelennek meg a rövid üzenetek.

További hasznos és szerethető funkciók a telefonon:

  • Ujjlenyomat-olvasó a készülék oldalán
  • Rendelkezik USB-C porttal és jack csatlakozóval is
  • A memória bővíthető microSD-kártyával
  • Dual-SIM-es
  • 5000 mAh-s akkumulátora képes a gyorstöltésre
  • Csodás színekben kapható: fekete és napsárga

Elérhető 6/128 GB és 8/256 GB változatban is, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt.

Jó fotókat készít a készülék?

A fotózás szerelmeseinek fontos lehet, hogy hány darab kamera található a telefon hátulján, és ezek egyenként hány megapixelesek. A Realme C55 nem tartozik a csúcskategóriás készülékek közé e tekintetben sem, de azért nem kell attól tartanunk, hogy csak vállalhatatlan képeket tudunk vele készíteni.

Bár valóban vannak jobb kamerarendszerrel felszerelt telefonok is a piacon, de ilyen kedvező ár mellett nagyon jónak számít a 64 MP-es hátlapi kamera kiegészülve egy 2 MP-es mélységérzékelővel. Elől egy 8 MP-es szelfikamera található.

Ha tehát egy megbízható készüléket keresel gyakorlatias célokra kedvező áron, és nem igényled a realisztikus fotóminőséget, akkor érdemes lehet ezen készülék mellett dönteni!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...