fbpx
24.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Elromlott a központi CT a kecskeméti kórházban

- Advertisement -

„Tisztelt Betegeink! Értesítjük Önöket, hogy központi CT készülékünk a mai napon meghibásodott, javítása elkezdődött, de előreláthatólag néhány napot igénybe vesz. Az előjegyzett betegeinkkel munkatársaink új időpontot egyeztetnek telefonon. Köszönjük megértésüket!” – tette közzé Facebook-oldalán a kecskeméti kórház csütörtökön. A hozzászólásokat korlátozták a posztnál.

Ha már meghibásodás: éppen pénteken tette szóvá egy olvasónk hozzászólásában, hogy már nagyon régóta nem működik a központ előcsarnokába felvezető mozgójárda (információink szerint közel egy éve).

Pénteken írtunk arról, hogy novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az arc-, állcsont, fül-orr-gégészeti osztályra. De nemrég kerestek vezető főorvost az SBO-ra, azaz a sürgősségi betegellátóra és az egyik belgyógyászati osztályra is. Kalocsára (az itteni kórház a kecskeméti telephelye) is jópár pályázat volt az elmúlt időszakban – kerestek gyógytornászt, csecsemő-és gyermekgyógyászt, központi aneszteziológiai és intenzívterápiás osztály vezető főorvost és szakorvost, radiológus, sebész-traumatológus és pszichiáter szakorvost. Mindezekről küldtünk kérdéseket az intézménynek, de választ nem kaptunk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...