Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Videóval: mindjárt itt a karácsony, volt is sor a halárusok előtt a kecskeméti piacon

- Advertisement -

Ha karácsony, akkor hal (is) legyen az ünnepi asztalon – sokan tartják magukat a hagyományhoz, legalábbis rengetegen álltak sorba pénteken kora reggel a halárusoknál a kecskeméti piacon.

Illusztráció: KecsUp

Naponta akár ezer kiló halat is elvisznek a vásárlók így karácsony előtt – mondta el a KecsUpnak Szabó-Bogár László, a Bogár-Hal Kft. tulajdonosa. Szerinte a forgalmuk a korábbi évekhez hasonlóan alakul, az év vége mindig kiemelt időszak, ilyenkor rengetegen vesznek halat olyanok is, akik egyébként nem szoktak. A Bogár-Hal munkatársai ezeken a forgalmas napokon nagyon korán, már hajnali 3-4 körül kezdik a munkát, hogy a piac nyitására előkészüljenek.

YouTube video player

- Advertisement -
Exit mobile version