Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

50 helyett 107-tel hajtott Kecskeméten – a megyében 1874 gyorshajtást regisztráltak február második hetében

- Advertisement -

Február 5-e és 11-e között a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 1874-en lépték át – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság, írja az autoszektor.hu. 

A gyorshajtóknak legalább 39.000 forint közigazgatási bírságot kell fizetniük, de egy kecskeméti autósnak ennél is mélyebben kell a zsebébe nyúlnia. A sofőr Kecskemét belterületén, a Szent László körúton a megengedett 50 km/h helyett 107 km/h-val közlekedett. A gyorshajtás büntetés kalkulátor alapján ezután 169 ezer forint büntetést róhatnak ki rá, amiért további 6 előéleti pontot számítanak fel.

Az azelőtti hét sem volt sokkal lassabb a megyei útjain, akkor az egyenruhások 1544 gyorshajtót regisztráltak, és 26 olyan autóst igazoltattak, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak; közülük ketten balesetet okoztak – közölte a police.hu.

- Advertisement -
Exit mobile version