fbpx
24.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Betegtájékoztatókat készítettek kecskeméti háziorvosok az otthon is ellátható egészségügyi problémákról

- Advertisement -

Úgy látják, a lakosság egészségügyi ismeretei hiányosak, sokan nem tudnak mit kezdeni egyszerű, otthoni vagy a patikában kapható segítséggel jól befolyásolható egészségügyi problémákkal, ehhez szeretnének most segítséget nyújtani alapvető információkkal, tanácsokkal a kecskeméti háziorvosok.

A kecskeméti háziorvosok kezdeményezéséről dr. Móczár Csaba tájékoztatta a KecsUp szerkesztőségét, és rendelkezésünkre bocsájtotta a tájékoztató anyagokat, melyeket ezúton teszünk közzé.

„A háziorvos kollégákkal azt tapasztaljuk, hogy sok olyan beteg keresi fel a rendeléseket, különösen a háziorvosi ügyeletet, akiknek a problémája nem igényel azonnali orvosi ellátást. Úgy látjuk, hogy a lakosság egészségügyi ismeretei hiányosak, nem tudnak mit kezdeni egyszerű, otthoni vagy a patikában kapható segítséggel jól befolyásolható egészségügyi problémákkal. Ilyen például egy nem komplikált lázas állapot, hasmenés. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani ezekkel az egyszerű, könnyen átlátható praktikumokkal” – mondta el dr. Móczár Csaba.

Hasonló cikkünk:  Jelképes összegért, 100 forintért utazhatnak havonta a kecskeméti diákok

A fejfájás típusai, okai és kezelési lehetőségei

Láz gyermekkorban, lázmérés, lázcsillapítás

Láz felnőttkorban

Méh-, darázs- és kullancs csípés

Derékfájás

Hányás, hasmenés gyermekkorban

Hasmenés felnőttkorban

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...