fbpx
29 C
Kecskemét
2024. június 21., péntek

FRISS HÍREK

A Kreml szóvivője megsajnálta Orbán Viktort, amiért Brüsszelben nyomás alatt tartják

- Advertisement -

Az Interfax orosz hírügynökség tudósítása szerint Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő példátlannak nevezte, hogy Brüsszelben nyíltan nyomás alá helyezték Orbán Viktort és a teljes magyar vezetést.

„Minden alkalommal, amikor az uniós tagállamoknak kötelező érvényű döntést kell meghozniuk, akkor Budapest, természetesen, legelőbb a maga érdekei szempontjából elemzi ezeket. Brüsszelben pedig nem mindenkinek tetszik ez a fajta önállóság” – jelentette ki Peszkov.

A sajtótájékoztatón, ahol a szóvivő beszélt szóba került, hogy az unió vezetői meg akarják büntetni Magyarországot, amiért az ellenáll az oroszellenes szankciók bevezetésének. Peszkov arra nem tért ki, hogy Magyarország mind a 13 korábbi szankciós csomagot megszavazta.

via HVG

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Alá kellett dúcolni a mentőfeljárót és a rendelőintézet gyalogos feljáróját a kecskeméti kórházban

A mentőfeljárót fémoszlopokkal, míg a rendelőintézethez felvezető gyalogos feljárót egyelőre fagerendákkal támasztották alá. Elég nagy foltokban kilátszik a vasbetonszerkezet. Olvasónk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...