fbpx
26.5 C
Kecskemét
2024. június 24., hétfő

FRISS HÍREK

Orbán Ráhel szerint hiányzik a luxusvásárlás Budapesten

- Advertisement -

Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel az Adam & Eve című közel-keleti luxusmagazinnak adott interjút, amiben Budapest szépségeiről mesélt, amit szerinte mindenkinek látnia kell.

Az interjúból nem derült ki, hogy a férje, Tiborcz István érdekeltségébe tartozó BDPST Group igazgatójaként nyilatkozott a lapnak. Ez azért érdekes, mert az interjú egyik felében a saját termékeit reklámozta, de emellett sok olyan kijelentést is tett, amitől az egyszeri Fidesz-szavazó is felkapja a tekintetét.

Elmondta, hogy sok bírálat érte az országot, hogy nem elég nyitott, sokszínű, de ez már változik „és nagyon nemzetközi munkaerőnk van.” Ha valaki idelátogat, látni fogja, hogy valójában nagyon multikulturális Magyarország.

Orbán Ráhel Budapest szépségének ecsetelése mellett külön dicsérte a tömegközlekedést, ami szerinte nagyszerű, az emberek szeretik használni és biztonságos is.

Hasonló cikkünk:  Orbán lánya egy milliárdért buliztatott influenszereket, a DK feljelentést tesz

Az egyetlen dolog, ami szerinte igazán hiányzik, az nem más, mint a luxusvásárlás.

via rtl.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Háromról két műszakra áll át a Mercedes-gyár júliusban, kérdés még, hány dolgozótól válnak meg

A KecsUP szerkesztősége úgy értesült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár július 22-től két műszakos munkarendre áll át, amely állítólag tartós...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...