fbpx

FRISS HÍREK

A legjobb függő bútorok kültérre

- Advertisement -

Az utóbbi években szinte egy pillantásra terjedtek el a függő bútorok, amiket ma már nem csupán beltéren használunk. Az ezekben rejlő varázslatot a kényelem és a különleges dizájn adja, emellett a lebegés látszatát keltik, ami már-már a szabadság érzését eredményezi. A kint töltött idő sokkal élvezetesebb, komfortosabb, otthonosabb lesz, főleg, ha sikerül megtalálni a megfelelő változatot. Egy jól kiválasztott fotel vagy függőágy a segítségünkre lehet a hétköznapi rohanás és a természettel való kapcsolat között.

Az alábbiakban eláruljuk, hogy melyek a legjobb választások kültérre.

A kényelem és a lazítás színtere

A Kulteributorok.hu függő kültéri bútorai segíthetnek abban, hogy a test és a lélek együtt töltődjön. A különféle stílusban, anyaggal, valamint méretben kapható változatok között mindenki számára megtalálható az az egy bútor, amely a legjobban passzol a saját igényeihez, a kertjének stílusához.

A függőágyak régóta népszerűnek számítanak, ami nem véletlen, hiszen amellett, hogy kényelmesek, a bennük töltött időt semmi sem tudja felülmúlni. Képzeljünk el egy kellemes nyári napot, amikor fúj a szél, éppen megy le a nap, mi pedig csak úgy ringatózunk a levegőben. Egy könyv társaságában pedig akár órákat is nyugodtan eltölthetünk a szabad levegőn anélkül, hogy kényelmetlenül éreznénk magunkat.

Hogyan válasszunk kültéri függő bútorokat?

A döntés nem egyszerű, hiszen mind az anyagnak, mind a stílusnak, mind a méretnek megfelelőnek kell lennie, és akkor még nem beszéltünk a színről és az időjárás-állóságról. A pamut függőágyak bár kényelmesek és puhák, nem bírják a rendszeres esőt, napsütést, szelet. Kevésbé tartósak, mint a poliészter alapú változatok. Ami pedig a kötött verziókat illeti, bohém hangulatot csempészhetnek a kert bármely pontjára, míg a szövetből készültek elegánsak és modernek, varázslatos megjelenést kölcsönöznek az udvar számára.

Hasonló cikkünk:  Domb Beach pályázat: a győztes céget az ajánlattételi határidő után alapították

A méretet tekintve egy- és kétszemélyes modellek közül válogathatunk, de akadnak családi méretű ágyak is, amik több személlyel elboldogulnak. A függőágyakat tartó állványokról sem feledkezhetünk meg, amik szintén különböznek egymástól, érdemes a rendelkezésre álló tér és a személyes preferenciák alapján döntést hozni.

A szín és a mintázat szintén meghatározó lehet, hiszen a függő bútor nagyban hozzájárulhat a kültér otthonos hangulatának megteremtéséhez. Mindenképpen olyat érdemes beszerezni, amely összhangban van a növényzettel, a többi bútorral és kiegészítővel.

Miért jó egy függőfotel?

A függőszékek szintén remek lehetőséget teremtenek arra, hogy odakint ejtőzzünk, pihenjünk. Mivel kisebbek, így könnyebben telepíthetőek, egy apróbb teraszon is kényelmesen elférnek. Egyszerűbb őket tárolni, teleltetni, nem beszélve arról, hogy rugalmasabban használhatóak szinte bárhol az udvarban.

A rattan verziók időjárásállóak, természetes hatást keltenek, míg a pamutból vagy vászonból készült kivitelek kényelmesek és puhák. Egy-egy párnával vagy pléddel bármelyiket használhatjuk, akár még a hűvösebb őszi napokon is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Visszaáll a régi forgalmi rend az ÉZI-nél lévő kereszteződésnél

Az 52-es főút ideiglenes forgalomtereléseinek megszüntetését követően július 1-jén, hétfőn az önkormányzattal egyeztetett módon visszaáll Kecskeméten az Ipoly utca...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...