fbpx

FRISS HÍREK

Nyaraljon a kertjében tengerparti hangulatban!

- Advertisement -

A nyár sokak számára az év legkedveltebb évszaka, hiszen hosszúak a nappalok, és a hőmérséklet lehetővé teszi, hogy minél többet a szabadban tartózkodjunk, kerti partikat, sütögetős összejöveteleket rendezzünk.

De a nyár a szabadságokról, a pihenésről, nyaralásról is szól, szívesen fekszünk ki a napra, szívjuk magunkat tele napfénnyel, éltető energiával. Mi is lehetne ehhez tökéletesen megfelelő, mint egy kerti nyugágy? Nyújtózzon el egy nyugágyban hétköznap délután, munka után, vagy egy lazulós hétvégi napon, és érezze úgy, hogy Öné a világ!

Nyaralás az otthonában

A nyár a nyaralásokról is szól, azonban nincs mindig lehetőségünk arra, hogy elutazzunk, illetve vannak, akik nem is szeretnének az otthonuktól távol maradni, nekik nagyszerű lehetőséget jelent egy saját kert vagy terasz. Rendezze be a rendelkezésre álló teret a Kerti Bútor Webáruház kerti bútoraival és kényelmet fokozó kiegészítőivel, használja úgy, mint egy kültéri nappalit!

A vízparti nyaralásokat is megidézheti, ha rendelkezik kültéri medencével, de legalábbis tengerparti hangulatot árasztó nyugágyakkal és színes napernyőkkel rendezi be a teraszát, kertjét. Élje át a korábbi nyaralások legszebb pillanatait a napozóágy kényelmében, relaxáljon, olvasson egy jó könyvet, fogyasszon el egy pohár hűsítő és finom italt!

Kényelmes bútorok, hangulatos kiegészítők

A teraszok, kertek használhatóságát fokozhatja nemcsak esztétikus, rendben tartott környezettel, hanem komfortos és stílusos kerti bútorokkal, ízléses, tengerpartokat idéző típusú, színű és textúrájú árnyékolókkal, textilekkel, párnákkal, mécsesekkel. 

Hasonló cikkünk:  Nem segítenek tovább a cseh rendőrök a szerb–magyar határon, mert már kevés a migráns

Nem számít, mekkora a berendezendő kültér, a hangulata ugyanolyan lehet egy jó választással. Érdemes körülnézni a lehetőségek között, és a legfőbb szempontokat mérlegelve választani kerti berendezést. A gondozásmentes bútorok jó választást jelentenek, ugyanis szabadidejét nem a bútorok karbantartására, utókezelésére kell fordítania, hanem jól érezheti magát, pihenhet. A műanyagok könnyen mozdíthatók és sok esetben kis helyen tárolhatók a rakásolhatóság, összecsukhatóság miatt. Tisztításuk könnyű és gyors.

Hogyan válasszon nyugágyat?

Többféle stílusú és anyagú nyugágy közül választhat, de ez esetben is jobban jár, ha a gondozásmentes anyagokat, a műanyagot, a műrattant és az alumíniumot részesíti előnyben. Mindenképpen stabil és tartós anyagot válasszon, hogy több szezonon keresztül is élvezhesse az általa nyújtott előnyöket! A minőségi műanyagok és az alumínium ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben.

Választhat összecsukható, rakásolható, valamint karfás vagy karfa nélküli nyugágyat. Valamennyi típus dönthető háttámlával rendelkezik, így maximálisan kényelmes lehet úgy ülő, mint fekvő pozícióban is. 

Hozzávaló puha párnákkal még kényelmesebbé teheti, de a párnák, textilek arra is nagyszerűek, hogy stílust és hangulatot kölcsönözzenek. Válasszon a környezethez illő, ízlésének leginkább megfelelő nyugágyat, és élvezze a szabadban töltött perceket otthonában!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...