fbpx
14.2 C
Kecskemét
2024. május 5., vasárnap

FRISS HÍREK

Felfüggesztett fogházat kapott a Halasi úti balesetet okozó részeg autós

- Advertisement -

Gyorsított eljárásban, három nap alatt bíróság elé állították és jogerősen 6 hónap, egy évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték, valamint 2 év 6 hónapra eltiltották a járművezetéstől azt a férfit hétfőn, aki múlt hét pénteken annyira ittasan vezette az autóját Kecskeméten, a Halasi úton, hogy nekiütközött az előtte megálló gépkocsinak, ami hátulról nekiment az előtte lévő autónak – írta meg az Index.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közleménye szerint a 40 éves T. Zsolt nagyon súlyosan ittas állapotban ült az autójába, vérében négy ezreléket meghaladó alkohol volt.

Ilyen súlyos ittasság már életveszélyes állapotnak minősül és akár halált is okozhat.

A férfi a követési távolságot ittassága miatt nem tudta tartani, emiatt ütközött neki az előtte forgalmi okból megálló gépkocsinak. A baleset miatt az ittas sofőr is megsérült, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, az autókban pedig anyagi kár keletkezett.

Ittas vezető okozott ráfutásos balesetet Kecskeméten

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...