fbpx
24.9 C
Kecskemét
2024. május 6., hétfő

FRISS HÍREK

A Fidesz frakcióvezetője hazugsággal kérte az ellenzéket, hogy fejezze be a békétlenséget

- Advertisement -

A tegnapi közgyűlést arra használta fel a Fidesz frakcióvezetője, hogy belerúgjon egyet az ellenzékbe, és ráadásul egy nagy hazugságot is mondott közben. Így kérte meg az ellenzéket (baloldalt mondott), hogy fejezze be a békétlenség szítását és a botrányoktól hangos politizálást.

Fekete szerint vége a kampánynak, majd a Fidesz kampánygondolatait sorolta

Fekete Gábor azzal fordult az ellenzéki képviselők felé, hogy „a kampány véget ért.” Majd felszólalásában a Fidesz kampányát meghatározó gondolatokat sorolta fel. Felszólítva az ellenzéki farkciót, hogy

„Hagyjanak fel a békétlenség szításával, számoljanak le végérvényesen a botrányoktól hangos politizálással, és ne akarjanak mindenáron fegyvereket, katonákat küldeni Kecskemétről a háborúba.”

„Ne feledjük, előre mentünk, nem hátra” – idézte a Fidesz kampányszolgenét a hozzászólása végén, amelyben arra figyelmeztette az ellenzéket, hogy már nincs kampány.

Hazudott és békétlenséget szított a Fidesz frakcióvezetője

A Fidesz frakcióvezetőjének fenti nyilatkozatával azonban az a legnagyobb baj, hogy hazugság. Dezinformáció. Ugyanis soha senki nem mondta a kecskeméti ellenzéki oldalon, hogy Kecskemétről fegyvereket és katonákat kellene küldeni a háborúba, ami Ukrajnában zajlik. Ez is a Fidesz kampányának fő csapása volt, ezért csupán Feket Gábor is felült a kampányvonatra, éppen akkor, amikor arra figyelmeztette az ellenzéket, hogy a kampánynak vége. Ezzel persze maga is békétlenséget szít, miközben az ellenzéket arra kéri, hogy ne szítsa tovább a békétlenséget.

Hasonló cikkünk:  Mondd, Te kit választanál? - pillanatnyi helyzetjelentés a kecskeméti politikáról

Az önkormányzati sajtó persze kritika nélkül lehozta és idézte a nyilatkozatot, és nem tette hozzá, hogy amit a fideszes képviselő kiejtett a száján, az szín tiszta hazugság. A KecsUP ezzel szemben igyekszik felhívni a dezinformációkra a figyelmet, és kritikus sajtóként megírja, ha olyan hangzik el pl. a háborúval kapcspolatban is, ami nem igaz.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...