fbpx

FRISS HÍREK

Nyári stílusötletek – hol lehet ihletet meríteni?

- Advertisement -

A bizonytalanság kétségtelenül nem jó tanácsadó. Pláne, ha stílusról, divatról van szó. De a trend világa olyan gyorsan változik, hogy erre legfeljebb csak a bennfentesek láthatnak rá. Még jó, hogy a CCC fashion blog pontosan ebből a szemszögből kínál könnyen megvalósítható stílusötleteket!

Mindig van új a nap alatt?

Íme a nyár legjobb híre! Nem is, ez talán az egész év bomba információja! Nem, valójában nincsen új a nap alatt! A divat megfigyelhető, tendenciózus módon ugyanazokat a stílusjegyeket ismételgeti, váltogatja. Természetesen azért nem ugyanazon formában újra és újra, hanem némi átalakítással, változtatással. Viszont ettől még a lényeg adott. Nincs új a nap alatt! Ami egykor trendi volt az garantáltan előbb-utóbb újra fel fog bukkanni, hogy világszerte milliók rajongására tartson számot. Hogy mi erre a legjobb példa? Például a retró térhódítása. Tegye fel a kezét az, aki mondjuk tíz évvel ezelőtt azt gondolta, hogy a holdjárónak csúfolt platform cipő újra feltűnik és nemcsak, hogy előkerül, de még magával is ragadja a figyelmet? Vélhetően kevesen jelentkeznek! Pedig pontosan ez történt. És akkor ez csak egyetlen egy aprócska példa a trend történetéből. Szóval a CCC fashion blog előző bejegyzéseit, akár évekre visszamenőleg érdemes elolvasgatni, mert azok a tippek, trükkök, amik előzőleg feljöttek itt és most is arathatnak! Sőt, akár a jövőben is sikerre vihetőek!

Na, de akkor ezek után mi az a tanács, ami mindenkor megfogadásra méltó? Az, hogy a szív hangja az egyetlen megbízható forrás. Azaz az egyéni ízlésnél nincsen fontosabb iránymutató! Minden más csak a körítés.

Hasonló cikkünk:  Cégkivonat mindössze pár perc alatt? Igen, lehetséges!

Mi az, ami formálhatja az ízlésvilágot?

Természetesen ez egy érdekes felvetés, amivel mindenképpen jó ötlet foglalkozni. Mert ha az ízlés formálható, akkor mindenképpen figyelemre méltóak azok a részletek, amik ekkora horderővel bírnak. Nos, akár egy cikk elolvasása is kiválthat ilyen hatást, de többnyire azért a személyes tapasztalás nyom a legtöbbet a latba. Meglátni valakit, akiből sugárzik a stílusosság, máris ízlésformáló hatás. Vagy megpillantani egy plakátot esetleg videót, ami érzelmileg is hatást gyakorol, máris alakulhat a vélekedés. Tehát többnyire azok a külső tényezők válnak hatásokká, amikhez érzelmek is csatlakoznak. Így az ilyen jellegű tartalmakra ildomos odafigyelni, mert általuk ténylegesen rengeteget változhat a szemlélet, vagy akár az ízlés egésze.

Ami biztos, hogy a CCC online felületén kizárólag olyan termékek sorakoznak, amik vásárlásra méltóak, mert divatosságban verhetetlenek. Többek között! De ahhoz, hogy teljes legyen a kép, nyilván nem nélkülözhető a funkcionalitás sem a képletből, így aztán a praktikus jegyeket is jó ötlet szem előtt tartani. Vagy ha a látvány nem elég akkor a CCC üzleteiben országszerte villámgyorsan létrejöhet a személyes megtapasztalás, a felpróbálás, ami bizonyíték erejűvé válhat. Ha a hitelesség, ha a bizonyosság, ha a tapasztalás stimmel, akkor ez egyet jelent azzal, hogy az ízlés kielégítése is maradéktalanul megtörtént, úgyhogy következhet az örömteli vásárlás!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...