fbpx

FRISS HÍREK

Ma a Honvéd otthonában játszik a KTE, a fővárosiak edzőjét kérdeztük

- Advertisement -

Kecsup: A múlt héten három mérkőzést játszottak a csapatok, ezeken a Honvéd négy pontot gyűjtött, kikapott a Ferencvárostól, otthon ikszelt az Újpesttel, majd – meglepetésre – idegenben hozta el a három pontot Kisvárdáról.  Pontok tekintetében volt-e elvárás a csapat felé a három említett mérkőzésen?

Tam Courts: Kemény időszakon vagyunk túl, egy hét alatt volt három mérkőzésünk, előbb két fővárosi derbi, mindkettő nehéz, érzelmi töltöttel is bíró találkozó volt, majd jött a kisvárdai bajnoki, szóval volt feladatunk bőven. Elégedett vagyok azzal, hogy lépésről lépésre haladunk előre, különösen a Kisvárda elleni mérkőzés tetszett. Komoly kihívás ott vendégként pályára lépni, a játékosok pedig fegyelmezetten, a megbeszéltekre odafigyelve, nagy odaadással futballoztak, a győzelem értékét ráadásul tovább növeli, hogy négy akadémistánk is kezdő volt, miközben sérülés miatt több emberünket is nélkülözni kellett.

Kecsup: A Kisvárda elleni győzelem lendületet adhat a folytatásra, az átigazolási időszakban alaposan kicserélődött a Honvéd kerete, sok új játékos érkezett, hogyan halad a beépítésük a csapatba?

Tam Courts: Az a siker egy jó alapot jelent és arra az alapra kell építkezni a folytatásban.
Megmutattam a srácoknak a kisvárdai meccset, nem gondolom, hogy tökéletesek lettünk volna, látszik, hogy lehet még fejlődni, de azt is hangsúlyozzuk, hogy az ott látottak jó alapot adnak a számunkra, ebből kiindulva kell még jobbá válni. Okosan, fegyelmezetten, csapatként futballozva. A keretünk ráadásul több rutinos játékossal erősödött, ők a segítségünkre lehetnek abban, hogy még jobban futballozzunk, fontos, hogy a védekezés mellett a labdás játékban is előrelépjünk.
Kecsup: Milyen mérkőzésre számít szombaton a KTE ellen, milyen hazai csapatra készülnek, mit vár el a saját csapatától?

Tam Courts: A Kecskemét remekül kezdte a szezont, maximális tiszteletet érdemelnek ezért, azonban ahogy máskor is mondtam már, azon túl, hogy felkészülünk az ellenfélből, a legfontosabb, hogy magunkra figyeljünk, a saját feladatunkra, a saját játékunkra és meccsről meccsre építsük magunkat. Ráadásul most ismét itthon játszhatunk, győzni akarunk a szurkolóink előtt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...