fbpx

FRISS HÍREK

A kormány reagált a kiskunhalasi járványkórház ügyére

- Advertisement -

A KecsUP is beszámolt a kiskunhalasi járványkórház jelenlegi állapotáról, miszerint a 2020-ban felépült intézményt, amelyre már 2022-ben sem volt szükség, havonta 5,3 millió forintba kerül fenntartani.

2020 áprilisában építették fel a modern, 150 fő befogadására alkalmas, konténerekből álló járványkórházat Kiskunhalason. A Bács-Kiskun (akkor még megye) vármegyei városban kizárólag covidos eseteket kezeltek. A magyarországi járványhelyzet kedvező alakulása miatt a létesítményre egy ideje már nincs szükség.

Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője kérdéssel fordult a kormányhoz, hogy mik a terveik az intézménnyel, ahol 2021 decembere óta nem kezelnek beteget? Pintér Sándor belügyminiszter megbízásából a Belügyminisztérium államtitkára, Rétvári Bence válaszolt:

„Tájékoztatom, hogy a kiskunhalasi járványkórház épületének további hasznosítási lehetőségeit jelenleg vizsgáljuk. A döntésről a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.”

A válasz a parlament honlapjára is felkerült.

Hasonló cikkünk:  Semmit nem lehet tudni a Gondosóra program részleteiről, Hadházy Ákos az OLAF-hoz fordult

via Világgazdaság

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...