fbpx

FRISS HÍREK

Már nem kettő, hanem három klip is készült a Vörös-kastélyban – Frissítve!

- Advertisement -

A KecsUP is beszámolt a kunbaracsi Vörös-kastély körüli hercehurcáról, jobban mondva arról a két videóklipről, amik itt készültek, és ami alapján plágiumvád is felmerült.

Horányi Juli két héttel ezelőtt az Instagram-oldalán beszélt arról részletesen, hogy úgy látja, Rúzsa Magdi Elmegyek című videoklipje az ő korábbi, Sebzetten című klipjének másolata. A vádakra reagálva Rúzsa Magdi elismert néhány átfedést, de szerinte a közös helyszínen kívül nem jelentősek a hasonlóságok, így arra kérte Horányit, „ne beszéljen sületlenségeket”.

Most készül egy harmadik klip is, ami az ominózus kastélyban forog: Rácz Gergő és Orsovai Reni a minap ugyancsak az Instagram-oldalukra posztolták az új közös daluk hamarosan megjelenő klipjének néhány kockáját. A szóban forgó rövid előzetesben szintén feltűnik a háttérben a kunbaracsi Vörös-kastély – mindezt többet jelezték is az előadóknak a poszt kommentszekciójában.

Hasonló cikkünk:  Közösségi szemétszedést szerveztek Kerekdombon

A kastély eladó.

via 24.hu

Frissítés:

Trollkodás, vagy inkább marketingfogás volt az a kép, amin a Vörös-kastély látszódik Rácz Gergő újabb klipjében, ugyanis a hétfő este megjelent zenés mozgókép-összeállításban nem tűnt fel a kunbaracsi objektum. A dal címe, amihez a klip készült: Miért ne.

via Szeretlek Magyarország 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...