fbpx
13.6 C
Kecskemét
2024. szeptember 28., szombat

FRISS HÍREK

A tandemugrás bárki számára elérhető

- Advertisement -

Ha az extrém sportok kerülnek szóba, sokan egyből a komoly költségekre gondolnak. Speciális felszerelések, hosszas tanulási folyamat, oktatás még mielőtt egyáltalán jobban bele tudnánk kóstolni az egész élménybe. Az ejtőernyős tandemugrás esetében nem ez a helyzet, ráadásul még felszerelést sem kell vásárolnunk!

Pár óra az egész, de az élmény örök

A tandemugrást bárki kipróbálhatja, nincs szükség hozzá tanfolyamra vagy más, vizsga jellegű dolog elvégzésére, teljesítésére. Mindössze 10-15 perc a felkészítés. Előtte természetesen szükség lesz egy időpontfoglalásra, amit egyszerűen elvégezhetünk. Foglalási díjat is fizetni kell, ami beleszámít majd a teljes árba. Ha mégsem tudunk elmenni, az ugrás dátuma előtt 10 nappal még lehet módosítani, végső esetben pedig átruházhatjuk másra a lehetőséget.

Tandemugrás kupon is elérhető köszönhetően a Tandemugrás – Millennium Tandem Team csapatának. Ezzel bárkit meglephetünk egy-egy különleges alkalomra. Lehet az a partnerünk, családtag, barát vagy egy kedves munkatárs, ismerős. Tökéletes ajándék születésnapra, névnapra, ballagásra, legény- és lánybúcsúra, diplomázásra, karácsonyra, húsvétra, valentin napra, házasságkötéshez, évfordulóra vagy csak úgy, mert az illető megérdemli és meg akarjuk lepni valami különlegességgel.

Több csomag közül lehet választani, amelyekben kérhetünk belső kamerás felvételt, de két-, valamint háromkamerás ajánlat is elérhető. Érdemes ezek közül választani, mivel így megörökíthetjük ezt a felejthetetlen élményt, aztán barátoknak, ismerősöknek és családtagoknak mutathatunk meg. A kamerás felvételről kapunk egy zenés vágott videót, valamint ajándék fotókat is.

Hasonló cikkünk:  Mindegy, hogy kisdiák vagy a felnőttképzésben tanul, mindenkitől elveszik az okoseszközöket

Hogyan történik?

Az első természetesen az eligazítás, ahol elmondják, hogy hogyan fogunk elhelyezkedni a gépben, hogy jutunk el az ajtóhoz, milyen a kiugrási, szabadeső testhelyzet. A szabadesés során használatos kézjelekről is tájékoztatást kapunk. Mindeközben feladja ránk a tandemugró pilóta az utashevedert, amit beállít a szükséges méretre. 

A repülő körülbelül 20 perc alatt fogja elérni az ugrásmagasságot. Itt átismétlik velünk a tudnivalókat, utána jöhet az ugrás. 200 km/h sebességgel közelítünk a föld felé, de ezt csak a magasságmérő mutatóján fogjuk látni. Úgy érezhetjük, hogy miénk az egész világ.

1.500 méteren a tandemugró pilóta kinyitja az ejtőernyőt, ilyenkor nyugodtan szétnézhetünk, gyönyörködhetünk a kilátásban. A földet érést pedig teljes mértékben a pilóta fogja koordinálni.

Teljes mértékben biztonságos

Tandemugró pilóta csak a legjobb és legtapasztaltabb ejtőernyősök közül kerülhet ki. Tartalékernyő is van, ami szükség esetén egy bizonyos sebesség és magasság után automatikusan kinyílik. Az ugrástól a földet érésig mindent a profi pilóta fog koordinálni. Nekünk csak élvezni kell a kilátást, a szabadesés élményét, ami garantáltan egy életre szól.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...