fbpx

FRISS HÍREK

Tapasztald meg a szabadesés semmihez sem hasonlítható élményét!

- Advertisement -

Mielőtt még felhördülnél, hogy te aztán biztosan nem ugrasz ki egy repülőgépből, megnyugtatunk, hogy egyáltalán nem erről van szó! A szabadesés ugyanis nemcsak egy repülőgépből kiugorva tapasztalható meg, hanem akár egy szélcsatornában is.

A szabadesés, vagyis az ejtőernyő nélküli zuhanás félelmetes élménynek tűnhet. Ez ugyanis azzal jár, hogy fel kell menni több ezer méter magasra egy repülővel, majd a repülőgép ajtajából kilépve a mélybe kell vetned magad. Ez rendkívül félelmetesnek és veszélyesnek tűnhet, így a többség számára inkább csak álom marad.

A Meglepkék.hu repülős élményei az adrenalin szerelmesei számára nyújtanak kiváló alternatívát. Azok, akik kevésbé intenzív tapasztalásra vágynak, azonban szeretnék átélni a szabadesés különleges élményét, azoknak a szélcsatorna lehet jó opció.

Mi az a szélcsatorna?

A szélcsatorna vagy másként szabadesés-szimulátor egy olyan létesítmény, amelyben egy hatalmas turbina segítségével élheted át a lebegést. Mindezt teljes biztonságban, profi instruktorok irányítása mellett. A szélcsatorna technológiájával azok is átélhetik a szabadesés élményét, akik nem szeretnének kiugrani egy repülőből. A résztvevők vízszintes helyzetben a szélre tudnak feküdni, melynek köszönhetően átélhető a lebegés.

Milyen az élmény?

Kétségkívül leírhatatlan. Ennek ellenére mégis megpróbálkozunk szavakkal kifejezni. A szélcsatornában már az első pillanattól kezdve úgy érezheted, mintha valóban a levegőben zuhannál. A légáramlás lehetővé teszi, hogy megtapasztald, milyen lenne szabadesés közben a tested irányítani.

Hasonló cikkünk:  Jön az európai törvény a közmédia függetlenségéről

Az izgalmas megtapasztalás időtartama alapvetően három perc, vagyis kétszer másfél perc. Ha nem volt elég az élmény vagy sportosabb típus vagy, akkor tovább is élvezheted a szabadesést: 4, 5, 6 vagy akár 9 percen keresztül.

Miért előnyös a szélcsatornás lebegés?

A valódi szabadesésnek, vagyis a repülőgépből való kiugrásnak sokkal nagyobb a kockázata. Azok, akik tériszonnyal küzdenek elképzelhetetlennek tartják, hogy kipróbálják a tandemugrást vagy bármilyen repülős élményt. Ha ennek ellenére szeretnéd megtapasztalni a lebegést, akkor a szélcsatorna lehet a jó választás.

Ha van olyan ismerősöd, aki örülne egy ilyen meglepetésnek, akkor akár meg is lepheted egy ajándékutalvánnyal, ami a szélcsatornába szól. Nemcsak az extrém sportok rajongói, hanem akár az adrenalin kedvelői számára is jó választás, akik nem szeretnék az életüket kockáztatni. 

A lebegés élménye biztonságos körülmények között bárki számára elérhető. Ráadásul ajándékként is nagyszerű választás, hiszen életre szóló, maradandó emléket nyújt a megajándékozottnak. Akár ajándékba szánod, akár magadat lepnéd meg, a meglepkek.hu webáruházban meg tudod vásárolni!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bezárt a Szilvási Áruház, de mi lesz a helyén?

Húsz, harminc, majd a végén már ötven százalékos kiárusítás volt április végén a Szilvási Áruházban, aztán végleg bezárt. Hallottunk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...