fbpx

FRISS HÍREK

Petőfiváros hivatalos Facebook oldalán csak a Fideszt tolják

- Advertisement -

Gátlástalanul nyomulnak a kormánypárti jelöltek olyan felületeken is, amelyeken elvileg minden politikai oldalnak joga lenne megjelenni. Már, ha valóban szükséges, hogy egy városrészi felületen is kampányolni kell. De ha már így alakult, és a Petőfiváros-Felsőszéktó hivatalos oldalán mennek politikai reklámok, akkor annak minden indulóra ki kellene terjednie. Mert a hivatalos nem állhat ide vagy oda. Annak mindenkiről és mindenkinek szólnia kell. De a petőfivárosi oldal csak a Fidesz-Kdnp összefogás jelöltjeit hirdeti, és természetesen úgy egészében a kormánypártokat. És ez akkor sincs rendben, ha Kósa József leköszönő képviselő áll az oldal mögött ( erre utal a logón lévő tanácsadó testület, amelynek ő az elnöke ). Talán nem kellene megtéveszteni a választókat. Tessék csak levenni onnan a hivatalos szót, és írják helyette oda a Fidesz-Kdnp-t!

Szóval itt kampányol a petőfivárosi fideszes jelölt, saját oldala nincs is. Ráadásul azzal kezdte a kampányt, hogy elődjébe, Kósa Józsefbe jókorákat rúgott bele. Mert tessék csak nézni, mik vannak az ígéretek között!

  • Sok feladat van a körzetben
  • Át kell alakítani a tömegközlekedést
  • Meg kell oldani a csapadékvíz elvezetés
  • Közösségi terek kellenek
  • Modernebbé és élhetőbbé kell tenni a környéket
  • Új időszámítás kezdődik a Petőfivárosban
Hasonló cikkünk:  Bemutatta önkormányzati választási programját a Szövetség a Hírös Városért Egyesület

Nem lennénk most Kósa József helyében, mert az új jelölt felsorolása azt jelenti, hogy bizony vannak hiányosságok itt, és talán nem is sikerült élhető környéket csinálni ebből a választókerületből. Ráadásul erre egy másik poszttal is ráerősített az újonc. Megírta, hogy még nem is képviselő, de máris el tudta intézni a polgármesternél, hogy a Zápor utca burkolatát kijavítsák. Mert „csak akarni és tenni kell.” Ettől súlyosabb kritikát aligha kaphat Kósa József, ráadásul ez most házon belül történt.

Bodrozsán Alexandra

Megkerestük Bodrozsán Alexandrát, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület itteni jelöltjét, akitől megtudtuk, hogy kért ő is lehetőséget ezen a Facebook oldalon megjelenni, de neki eddig ezt nem engedték meg.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...