fbpx
25.1 C
Kecskemét
2024. május 6., hétfő

FRISS HÍREK

Kedden érkezik az ősz

- Advertisement -

Hétfőn kezdetben sok napsütésre számíthatunk, majd délután észak-északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de átmeneti jelleggel egy-egy kisebb futó zápor legfeljebb nyugaton alakulhat ki. Északon, északkeleten és keleten megélénkül a nyugatias szél. Hajnalban 5-13 fokot mérhetünk, de a fagyzugos völgyekben ettől pár fokkal hidegebb is lehet, délután pedig 25-30 fokra számíthatunk – írja az Időkép. 

Kedden egy hidegfront hatására megnövekszik a felhőzet, helyenként kisebb eső, átmenetileg futó zápor, néhol esetleg egy-egy zivatar kialakulására is számítani kell. Az északnyugatira forduló szél többfeléfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb hőmérséklet 21 fok körül alakul majd, délen várható a melegebb idő.

Szerdán már naposabb idő valószínű, de kezdetben délnyugaton még felhősebb lehet az ég, és itt még kisebb eső is előfordulhat. Az északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Hasonló cikkünk:  Nem tétlenkednek a hatvanpusztai Orbán-rezidencián, újabb épületekkel bővül a birtok

Csütörtökön és pénteken is a naposabb délelőttöt gomolyfelhős délután követhet, de számottevő csapadék egyik napon sem valószínű. Mindkét nap többfelé élénk lehet az északnyugati szél. Hidegek lesznek a reggelek, a szélvédett völgyekben talajmenti fagy sem kizárt, délutánonként pedig 15-20 fokot mérhetünk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...