fbpx

FRISS HÍREK

Kedden érkezik az ősz

- Advertisement -

Hétfőn kezdetben sok napsütésre számíthatunk, majd délután észak-északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de átmeneti jelleggel egy-egy kisebb futó zápor legfeljebb nyugaton alakulhat ki. Északon, északkeleten és keleten megélénkül a nyugatias szél. Hajnalban 5-13 fokot mérhetünk, de a fagyzugos völgyekben ettől pár fokkal hidegebb is lehet, délután pedig 25-30 fokra számíthatunk – írja az Időkép. 

Kedden egy hidegfront hatására megnövekszik a felhőzet, helyenként kisebb eső, átmenetileg futó zápor, néhol esetleg egy-egy zivatar kialakulására is számítani kell. Az északnyugatira forduló szél többfeléfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb hőmérséklet 21 fok körül alakul majd, délen várható a melegebb idő.

Szerdán már naposabb idő valószínű, de kezdetben délnyugaton még felhősebb lehet az ég, és itt még kisebb eső is előfordulhat. Az északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik. A legmagasabb hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Hasonló cikkünk:  A szegedi egyházi sportközpont a megengedettnél jóval melegebb termálvizet enged vissza a szabadba

Csütörtökön és pénteken is a naposabb délelőttöt gomolyfelhős délután követhet, de számottevő csapadék egyik napon sem valószínű. Mindkét nap többfelé élénk lehet az északnyugati szél. Hidegek lesznek a reggelek, a szélvédett völgyekben talajmenti fagy sem kizárt, délutánonként pedig 15-20 fokot mérhetünk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...