fbpx
2.2 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Kecskeméti stand lett a legszebb az Ipar Napjai kiállításon

- Advertisement -

Bár a Hungária Pumpen Kft. vette át az oklevelet, az elismerés nem ennek a cégnek szólt. Korom Róbert tulajdonos-ügyvezető a fiának és kollégáinak a csapatát segítette ki, akiknek a közös cége még nem jött létre. Ezért a Hungária Pumpen Kft. intézte a kiállításon való részvételüket. Tehát az oklevelet valójában a Fusion4 csapata kapta. Ez négy szakmát fog össze. Álló- és mozgóképek készítését, grafikai tervezést, programozást és marketinget. Vagyis ipari honlapok készítésével foglalkoznak.

Korom Róbert a KecsUP-nak elmondta, hogy tapasztalatuk szerint sok cég még mindig nem követi a trendeket. Sem kinézetben, sem funkciókban, sem működésben. Így a keresők nem találják a honlapot, nem kompatibilis mobil eszközökkel. Megrendelőket buknak. Ezekre hívják fel a figyelmet a kiállításon, amely május 17-ig tart a Hungexpo területén Budapesten.

Hasonló cikkünk:  A munka jövője: út a távmunka és hibrid modellek felé

forrás: Fusion4

Az elismerésre egyáltalán nem számítottak, így megdöbbentek, amikor a gálán a kiállítás szervezői kihívták őket és átadták az oklevelet. 570 kiállító cég közül hármat díjaztak, a Fusion4 a közepes méretű standok kategóriában ( 40-100 nm ) lett a legjobb.

A Fusion4 négy vállalkozóból áll, akik korábban külön-külön dolgoztak saját területükön. Egy kecskeméti BNI csoportban ( vállalkozásokat segítő hálózat ) találkoztak egymással, itt kezdődött az ismerkedés, és ennek lett az eredménye, hogy fuzionálnak egy cégbe. A kiállítás volt az első megjelenésük, így különösen nagy értéke van az elismerésnek számukra.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...