fbpx
9.1 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Veszélyben vannak a kadafalvi autók?

- Advertisement -

Egy olvasónk osztotta meg velünk történetét. Egyik éjjel éppen hazafelé tartott, amikor azt vette észre már messzebbről, hogy mintha valakik egyik autótól a másik autóig osonnak. Kadafalván az erdőhöz közeli utcák egyikében volt ez. Mikor közelített, látta, hogy három fiatal fiú az, és néznek valamit az autókon. Mikor észrevették őt, azonnal elrohantak és eltűntek a sötétben. Olvasónk szerint nem kizárt, hogy azt nézték, nyitva van-e esetleg valamelyik autó. Vagy netán azt, hogy van-e bennük valami, amiért érdemes lenne feltörni.

Nem tudjuk, mi történhetett, de az ember természetes, hogy rögtön erre gondol az éjszaka közepén. Főleg akkor, amikor menekülőre veszik a bámészkodók.

Korábban volt már egy lopási hullám a megszaporodott építkezéseknél Kadafalván, akkor is pont ezen a részen. Volt, ahová be is törtek, máshonnan csak az ott lévő építőanyagból vittek el. De arra is volt példa, hogy már megépült, és régen lakott háztól loptak valamit abban az időben.

Hasonló cikkünk:  Mi történt az elmúlt héten a vidéki Magyarországon? - heti sajtószemle

Kadafalvára nem jellemző a bűnözés, és az ott lakók nyilván azt szeretnék, hogy ez ne változzon. Azonban egyre többen laknak itt, és sok új, szép ház épül, az utcán egyre több autó áll. Nem lenne meglepő, ha a bűnözők gyakran tennének itt látogatást.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...