fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

Veszélyben vannak a kadafalvi autók?

- Advertisement -

Egy olvasónk osztotta meg velünk történetét. Egyik éjjel éppen hazafelé tartott, amikor azt vette észre már messzebbről, hogy mintha valakik egyik autótól a másik autóig osonnak. Kadafalván az erdőhöz közeli utcák egyikében volt ez. Mikor közelített, látta, hogy három fiatal fiú az, és néznek valamit az autókon. Mikor észrevették őt, azonnal elrohantak és eltűntek a sötétben. Olvasónk szerint nem kizárt, hogy azt nézték, nyitva van-e esetleg valamelyik autó. Vagy netán azt, hogy van-e bennük valami, amiért érdemes lenne feltörni.

Nem tudjuk, mi történhetett, de az ember természetes, hogy rögtön erre gondol az éjszaka közepén. Főleg akkor, amikor menekülőre veszik a bámészkodók.

Korábban volt már egy lopási hullám a megszaporodott építkezéseknél Kadafalván, akkor is pont ezen a részen. Volt, ahová be is törtek, máshonnan csak az ott lévő építőanyagból vittek el. De arra is volt példa, hogy már megépült, és régen lakott háztól loptak valamit abban az időben.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméten is Novák Katalin lemondását követelték

Kadafalvára nem jellemző a bűnözés, és az ott lakók nyilván azt szeretnék, hogy ez ne változzon. Azonban egyre többen laknak itt, és sok új, szép ház épül, az utcán egyre több autó áll. Nem lenne meglepő, ha a bűnözők gyakran tennének itt látogatást.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...