Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Veszélyben vannak a kadafalvi autók?

- Advertisement -

Egy olvasónk osztotta meg velünk történetét. Egyik éjjel éppen hazafelé tartott, amikor azt vette észre már messzebbről, hogy mintha valakik egyik autótól a másik autóig osonnak. Kadafalván az erdőhöz közeli utcák egyikében volt ez. Mikor közelített, látta, hogy három fiatal fiú az, és néznek valamit az autókon. Mikor észrevették őt, azonnal elrohantak és eltűntek a sötétben. Olvasónk szerint nem kizárt, hogy azt nézték, nyitva van-e esetleg valamelyik autó. Vagy netán azt, hogy van-e bennük valami, amiért érdemes lenne feltörni.

Nem tudjuk, mi történhetett, de az ember természetes, hogy rögtön erre gondol az éjszaka közepén. Főleg akkor, amikor menekülőre veszik a bámészkodók.

Korábban volt már egy lopási hullám a megszaporodott építkezéseknél Kadafalván, akkor is pont ezen a részen. Volt, ahová be is törtek, máshonnan csak az ott lévő építőanyagból vittek el. De arra is volt példa, hogy már megépült, és régen lakott háztól loptak valamit abban az időben.

Kadafalvára nem jellemző a bűnözés, és az ott lakók nyilván azt szeretnék, hogy ez ne változzon. Azonban egyre többen laknak itt, és sok új, szép ház épül, az utcán egyre több autó áll. Nem lenne meglepő, ha a bűnözők gyakran tennének itt látogatást.

- Advertisement -
Exit mobile version