fbpx

FRISS HÍREK

Szálloda lesz a Zrínyi iskolából?

- Advertisement -

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület sajtótájékoztatójáról szóló cikkünk megírása közben kaptuk a hírt, amely szerint 17 órakor szülői munkaközösségi értekezlet lesz az iskolában. Ez már a múlt, megtartották az összejövetelt. Természetesen ezen nem lehettünk ott, de néhány kiszivárgott információ eljutott hozzánk.

Az egyik ilyen szerint a szülőknek azt ígérték korábban, hogy ezen ott lesznek a tankerület és az önkormányzat illetékesei. Nem mentek el végül, levelüket az intézmény igazgatója olvasta fel.

A másik ilyen kiszivárgott információ az, hogy a szülők meggyőződése, hogy nem fogják felújítani az iskolát, mert azt eladják, és szálloda lesz az épületből.

Óriási a felháborodás, ezért már szóvivőt is választottak maguknak, javában készülnek a szombati tüntetésre. Amint vannak újabb információink, azokat is megírjuk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...