fbpx
2.1 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Cikkünk után sunnyogva tisztogatnak a katonatelepi Facebook csoportban

- Advertisement -

Miután megírtuk, hogy Kohajda Lászlót, a Szövetség jelöltjét kirakták a Katonatelepi Közügyek Facebook csoportból, éppen azután, hogy utcabált hirdetett, percekre rá tisztogatni kezdtek a csoportban. Mivel nyolc adminisztrátora van a csoportnak, nem tudjuk, ki lehetett az. A felület szülőatyját emlegetik többen.

Az internet nem felejt

Kohajda László utcabálról szóló bejegyzését meghagyták, viszont eltüntették azt a posztot, amelyben arról folyt a vita, hogy miért rakhatták ki a csoportból az ellenzéki jelöltet. Miközben fideszes riválisa továbbra is tag. Így a gyanútlan olvasó ezen a felületen nem fogja megtudni, milyen módszerekkel dolgoznak.  Minderről persze az érintetteket nem értesítették, magyarázatot sem adtak, hogy a szabályokat nem megszegő beírások miért tűntek el az oldalról. Úgy tűnik, hogy valaki kiskirályt játszik ezen az oldalon az adminisztrátorok közül.

Hasonló cikkünk:  Videó - Az első Diákszínházi Napon mutathatták be a kecskeméti színjátszók tehetségüket

A csoport bár a Katonatelepi Közügyek nevet viseli, a leírása alapján a fideszes Falu György jelenlegi képviselőnek szeretne aládolgozni. Miután a nevére ezek után nem méltó a felület, és a képviselő nem újrázik, nyugodtan átnevezhetik Falu György emlékoldalnak is akár.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...