fbpx
12.3 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Cikkünk után sunnyogva tisztogatnak a katonatelepi Facebook csoportban

- Advertisement -

Miután megírtuk, hogy Kohajda Lászlót, a Szövetség jelöltjét kirakták a Katonatelepi Közügyek Facebook csoportból, éppen azután, hogy utcabált hirdetett, percekre rá tisztogatni kezdtek a csoportban. Mivel nyolc adminisztrátora van a csoportnak, nem tudjuk, ki lehetett az. A felület szülőatyját emlegetik többen.

Az internet nem felejt

Kohajda László utcabálról szóló bejegyzését meghagyták, viszont eltüntették azt a posztot, amelyben arról folyt a vita, hogy miért rakhatták ki a csoportból az ellenzéki jelöltet. Miközben fideszes riválisa továbbra is tag. Így a gyanútlan olvasó ezen a felületen nem fogja megtudni, milyen módszerekkel dolgoznak.  Minderről persze az érintetteket nem értesítették, magyarázatot sem adtak, hogy a szabályokat nem megszegő beírások miért tűntek el az oldalról. Úgy tűnik, hogy valaki kiskirályt játszik ezen az oldalon az adminisztrátorok közül.

Hasonló cikkünk:  "Ne fordítsd el a fejed!" -tüntetést szervez az ellenzék péntekre Kecskeméten

A csoport bár a Katonatelepi Közügyek nevet viseli, a leírása alapján a fideszes Falu György jelenlegi képviselőnek szeretne aládolgozni. Miután a nevére ezek után nem méltó a felület, és a képviselő nem újrázik, nyugodtan átnevezhetik Falu György emlékoldalnak is akár.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...