fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Hekkertámadás a KecsUP ellen

- Advertisement -

Kedves Olvasónk!

Köszönjük a jelzéseket arról, hogy valami nem stimmel az oldallal. Magunk is tapasztaltuk, hogy olykor (és főleg telefonon olvasva) fura oldalakat dob fel a böngésző, ha a KecsUP cikkeire kattintunk. Olyan is előfordul, hogy kockázatosnak ítéli meg a böngésző, vírusirtó az oldalunkat. Sajnos ez van. De nem vagyunk tétlenek!

Fenyegetések előzték meg a támadást

Igazából számítottunk rá. Miután a Termostar tervezett fűtőművéről szóló átlátszós cikket lehoztuk, Önök is tapasztalhatták, hogy szinte egy hadjárat indult ellenünk az önkormányzat sajtója és fegyverhordozói által. Ezzel nem azt állítjuk, hogy a támadás is ebből az irányból jött, csupán ekkor kaptunk egy írásos fenyegetést. Egy magánszemélytől. Amely arról szólt, hogy kicsi ez az ország, mindenkinek mindenhol van ismerőse, így vigyázzunk, mert ha valakinek a tyúkszemére lépünk, akkor elmérgesedhet az ügy. Akkor erről nem írtunk, mert nem tartottuk fontosnak. Most is csak azért említjük meg, mert beleillik abba a sorba, ami most is történik velünk. Ez pedig az, hogy valaki igyekszik (vagy valakik) megnehezíteni hírpotálunk működését. Erről pedig azért írunk most, mert ez már az olvasóinkat is érinti, hiszen találkozhatnak a hibás működésről szóló üzenetekkel.

Hasonló cikkünk:  Vidéki Magyarország – Történetek az állatvédelem nyomorúságáról és örömeiről

Korábban is volt egy szóbeli fenyegetés irányunkba. Az egy közvetítőn keresztül érkezett akkor, amikor a piaci botrányról, az adatvédelmi incidensről, a milliós büntetésről, a kirúgott dolgozóról, és a neki fizetett hallgatási pénzről írtunk. Szóval küzdünk több fronton is. De ezeket az eseteket nem akartuk senkinek sem az orrára kötni külön-külön.

És ugye sajtóperekkel is igyekeznek megtörni minket. Azóta pedig egyik munkatársunk hozzátartozóját is inzultus érte a munkahelyén, egy közintézményben.

Folytatjuk tovább!

Persze mi sem tétlenkedünk most. Informatikusunk folyamatosan ellenőrzi az oldalt és különböző eszközökkel igyekszik visszaverni a támadásokat. Mert holnap is kell KecsUP-nak lennie, és holnap is, és még sokáig meg akarjuk írni azokat az ügyeket, amelyeket el akarnak tussolni, a szőnyeg alá akarnak seperni. Amelyekről máshol nem olvasni. Bízzon bennünk, és persze ha teheti, kérjük, támogassa munkánkat pénzadománnyal is!

Köszöni a KecsUP csapatának nevében:

Gunity Gábor főszerkesztő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...