fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Heuréka! Két óra már jól jár a Széchenyi téren

- Advertisement -

Pénteken számoltunk be arról, hogy a Keko (a tömegközlekedést szervező önkormányzati cég) már dolgozik a Széchenyi téri digitális órák hibáján, és amint megjön a szükséges alkatrész, megjavítják az időjelzőket.

Az ügyben előrelépés történt, hiszen a szerda délutáni állapot szerint két óra már jól mutatta az időt. A hotel sarkán lévő (kezdőképünkön látható) és a bevásárlóközponthoz közeli.

A templom előtti, illetve a buszállomás tetején lévő dupla óra időt nem mutatott, csak az órákat a percektől elválasztó kettőspontokat.

Azonban ez már reménykeltő, és úgy tűnik, valóban végre mindegyik óra a pontos időt mutathatja.

Nem állítjuk, hogy nekünk köszönhető ez, de annyi bizonyos, hogy ez elmúlt hetekben többször is írtunk erről a hibáról (ami már elég régi hiba), majd kérdéseinkre személyesen a Keko vezetője válaszolt legutóbb.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...