fbpx

FRISS HÍREK

Megint megbolondultak a Széchenyi téri buszmegálló órái

- Advertisement -

Idén januárban már megmutattuk az akkor pontatlanul járó órákat. Volt egy idő, amikor azok következetesen egy órával eltérve mutatták az időt (a téli-nyári átállás nem sikerült), majd volt egy idő, amikor már totális káosz uralkodott a kijelzőkön. Aztán a KEKO, amely akkoriban vette át az üzemeltetést és a tömegközlekedés szervezését a korábbi szolgáltatótól, megrendelte a hibás alkatrészeket, és az órák megjavultak.

Tegnap azonban (és ki tudja már mióta) újra hülyeségeket mutattak az órák. Nem mind. Mert a templom felőli oldalon rendben jártak.

De a Malom felőli óra olyan számokat mutatott, amelyek nem is léteznek.

A buszmegálló tetején lévő dupla óra pedig 20:30-kor hajnali/kora reggeli időt jelzett.

Szóval újra lesz mit javítani. Hogy konkrétan mi az ami elromlik, de úgy, hogy az órák egy része jól működik, fogalmunk sincs. Mindenesetre nem sokat bírtak ki a télen beépített új alkatrészek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...