Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Visszatért Habony Árpád

- Advertisement -

A Népszava értesülései szerint visszatért Habony Árpád és a kormány új kedvenc témái, mint a romaellenesség, valamint a börtön- és bírótematika, már az ő munkájának eredményei. A lapnak úgy fogalmazott egy kormányzati forrás, hogy a Szeviép-ügyet tárgyaló bíró körül kirobbant botrány, a börtönkártérítések ügye és a gyöngyöspatai romáknak kifizetendő 100 millió forint mind beilleszthető egy kommunikációs stratégiába.

A napilap felidézi, hogy decemberben beszámoltak arról, az utóbbi időben inkább Londonban tartózkodó Habony ismét aktív szerepet fog vállalni a magyar belpolitikában, és ennek jele volt az is, hogy hazahívták londoni nagyköveti posztjáról Szalay-Bobrovniczky Kristófot, aki Habony egyik közvetlen munka- és üzlettársa.

- Advertisement -
Exit mobile version