Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Öngyilkossági szándékkal mászott ki a kecskeméti nő a tetőre

- Advertisement -

2020. május 26-án, kedden 14 óra 38 perckor a rendőrség bejelentést kapott, hogy az egyik kecskeméti társasház tetejéről egy nő le akar ugrani – közölte a rendőrség.

A legközelebb lévő rendőri egység pár perc alatt a helyszínre ért.

A rendőrök felrohantak a hatodik emeleti lakásba, ahol azt látták, hogy egy férfi áll az ablaknál, és próbál valakit behúzni a tetőről, de nem járt sikerrel.

Kováts Zsolt őrmester azonnal kimászott a tetőre, majd a cserepeket megbontva, az egyik lécben megkapaszkodva magához fogta a hisztérikus asszony végtagjait, és az ablakhoz emelte.

Társa, Magyar Tamás őrmester az ablakon kinyúlva beemelte a nőt, aki a lakásban folytatta az őrjöngést.

A járőrpár biztosította, hogy a 43 éves asszony ne tegyen kárt magában, majd a kiérkező mentők kórházba szállították a nőt.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Idős embereket mentettek égő épületből a rendőrök

- Advertisement -
Exit mobile version