fbpx
16.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Vádat emeltek a majsai rablógyilkos ellen

- Advertisement -

Egy férfi 2018 szeptemberében az éjszakai órákban lopási céllal behatolt egy kiskunmajsai ingatlan udvarába, majd egy lapáttal úgy megverte a zajra felébredő lakót, hogy az később a többszöri, életmentő beavatkozás ellenére meghalt – írja a 24.hu.

A többszörösen büntetett előéletű férfi ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség. Tettéért 10 évtől 20 évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető.

A Kecskeméti Törvényszék szökés elrejtőzés valamint bűnismétlés veszélye miatt letartóztatta az elkövetőt, aki fellebbezett a döntés ellen. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú bíróság végzését megalapozottnak ítélte, indokaival egyetértett, ezért a bíróság határozatának helybenhagyását indítványozta az ügyben másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla felé.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...