fbpx
21.4 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Ezer forint jutalmat kaptak a tanárok pedagógusnapra

- Advertisement -

Az alap- és középfokú oktatási intézményeket fenntartó állami szervezet, a Klebelsberg Központ veszprémi tankerületi központja fejenként 1000 forint jutalomban részesítette a tanárokat, tanítókat a pedagógusnap megkoronázásaként – írta meg a Magyar Narancs.

Az egyik veszprémi középiskola 60 fős tantestülete 60 ezer forint jutalmat kapott pedagógusnapra. Ráadásul ezt a pénzt sem osztották ki, helyette zsebnaptárakra költötték, és ezt adták oda.

Különös megbecsülés

A „gáláns” jutalom mellé ráadásul Kásler Miklós buzdító üzenetét is megkapták a pedagógusok.

„Egy jó pedagógus nemcsak tanár, hanem példakép, barát, pszichológus is, aki megmutatja gyermekeinknek, hogyan kell kiállniuk önmagukért, küzdeni másokért és a kudarcokból előnyt kovácsolni. Önök tehát nem szakmát, hanem hivatást választottak.

Fáradozásaik éppen ezért különös megbecsülést érdemelnek…

Hasonló cikkünk:  Jelentősen kevesebben adták be jelentkezésüket a felsőoktatási képzésekre, mint tavaly

Köszönöm Önöknek, hogy a koronavírus-járvány idején kitartóan, alázattal teljesítik küldetésüket a magyar oktatásért, a magyar ifjúságért” – írta Kásler Miklós humán ügyekért felelős miniszter.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...