Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Szőkéné: Örülök, hogy a város megfogadta a Szövetség javaslatát és lézershow lesz tűzijáték helyett

- Advertisement -

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciója Szőkéné Kopping Rita képviselő, tanácsnok közleményét juttatta el szerkesztőségünkhöz. Ezt közöljük most.

„2019. augusztus 20-án, sokakat felháborító tűzijátékkal „kedveskedett” a fideszes városvezetés Kecskemét Megyei Jogú Város polgárainak. Az esemény felháborodásba fulladt, mert nem megfelelő módon kommunikálták, hogy a tűzijáték helyszíne megváltozott, ráadásul a kezdés időpontja sem volt egyértelmű. Így a Szent István napi tűzijáték felesleges közpénzpazarlás volt.

2019. augusztus 21-én a Szövetség A Hírös Városért Egyesület egy közleményt juttatott el a helyi sajtóhoz, melyet egyedül a KecsUP.hu online oldal közölt le. https://kecsup.hu/2019/08/szovetseg-a-hiros-varosert-lezer-show-ra-csereljuk-a-tuzijatekot-szakertokre-bizzuk-a-fesztivalt/

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselőjeként és Kecskemét Megyei Jogú Város Fenntarthatósági és környezetvédelmi ügyekért felelős tanácsnokaként üdvözlöm, hogy a fideszes városvezetés megfogadta a Szövetség a Hírös Városért Egyesület javaslatát, miszerint 2020. augusztus 20-án a környezetet nem szennyező, állatokat nem riogató, zenés lézershow-val köszönti a város Szent István király napját.

Szőkéné Kopping Rita

Kecskemét M J V

képviselő

Fenntarthatósági és környezetvédelmi ügyekért felelős tanácsnok”

A közleményben szereplő cikk itt olvasható:

Szövetség a Hírös Városért: Lézer show-ra cseréljük a tűzijátékot, szakértőkre bízzuk a fesztivált

 

 

- Advertisement -
Exit mobile version