fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Már működnek az új jelzőlámpák a Piaristák terén

- Advertisement -

A kecskeméti Kiskörút Centrum áruháznál környékének idén április elején kezdődött – és június közepére készre ígért – felújítása augusztus 3-én, hétfőn jutott el arra a pontra, hogy bekapcsolták az új jelzőlámpákat a Piaristák terén lévő gyalogátkelőhelyeknél. Az új jelzőlámpákat először egy hetig tesztelik, utána végleges lesz a működésük.

A jelzőlámpát kapott gyalogátkelőhelyek közül három a régi SZTK sarkánál van, a Koháry István körút és a Horváth Cirill tér találkozásánál, a negyedik a Piarista Gimnázium és a piarista templom között a Jókai utcán. A Piarista Gimnázium és az SZTK közötti zebrát megszüntetették.

Az autósokat arra figyelmeztetik, hogy ne megszokásból vezessenek az érintett útszakaszokon.

Nyomógomb az egyik gyalogátkelőhely jelzőlámpáján Kecskeméten, a Piaristák terén

Az SZTK sarkánál nyomógomb található a jelzőlámpán, amit meg kell nyomni, ha valaki zöld jelzést szeretne kapni az úttesten való átkeléshez.

Hasonló cikkünk:  Semmit nem lehet tudni a Gondosóra program részleteiről, Hadházy Ákos az OLAF-hoz fordult

Új jelzőlámpák Kecskeméten, a Piaristák terén

Az elmúlt években 2017-ben a Dobó körúton, 2018 júliusában a Piaristák terén, a könyvtárnál létesült jelzőlámpás gyalogátkelőhely.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...