fbpx

FRISS HÍREK

A Kecskeméti Fiatalok Társasága rájött, miért nincsenek a városban bulik

- Advertisement -

A Kecskeméti Fiatalok Társasága (Káefté) Facebook oldalán közölte: rájött, „miért nem lehetnek bulik és hosszan nyitvatartó kocsmák” a városban.

Posztjukban linkelték az önkormányzati sajtó (hiros.hu) beszámolóját a legutóbbi Városi Civil Korzóról, amelyből egyrészt kiderült (ezt mi írjuk), hogy nem sikerült eldöntenie az évi 180 millió forint önkormányzati közpénzből működő csapatnak, hogy kedden vagy szerdán délután volt vagy lesz a korzó.

forrás: hiros.hu

Másrészt megtudtuk, milyen összefüggést látnak a rendezvény és az éjszakai élet között a kecskeméti fiatalok.

Facebook/Kecskeméti Fiatalok Társasága

Mi most nem fogunk egyetlen fotót sem innen szemlézni, már csak azért sem, mert van néhány sajátunk is. De azért megnéztük azt a bizonyos galériát, és az abban lévő 16 fotót. Ha egész precíz munkát akarnánk végezni, akkor azokon kb. 100 különböző embert lehetne beazonosítani, de ebből kb. 10 résztvevő nevezhető valamennyire fiatalnak, mondjuk 40 év alattinak.

Hasonló cikkünk:  A magyarok költik a legkevesebbet az EU-ban

Azért láttunk ott fiatalokat, őket le is fotóztuk. Például voltak ott kosaras növendékek és táncosok is fellépni. Bizonyára mi is és az önkormányzati sajtó is csak rosszkor ment, és ezért nem hemzsegnek a fotókon fiatalok.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...