fbpx
10.8 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

A kórház után már nem vírustagadó Pataky Attila

- Advertisement -

Felülvizsgálta koronavírussal kapcsolatos korábbi vírustagadó álláspontját Pataky Attila.

A 69 éves rockzenész, a Edda együttes frontembere, aki egyébként UFO-hívő is, március elején még ezt mondta:

„Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki.  Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk.”

A háttérhatalom és a világ vezetői azonban komolyan gondolhatták a figyelemelterelést, mert Pataky is elkapta a koronavírust.

Körülbelül két hete nagyon rosszul lett, ekkor került kórházba.

A zenész az RTL Klubnak nyilatkozott 2020. szeptember 23-án, miután kiengedték a kórházból. A fájdalmai elmúltak, de 8-9 kilót fogyott, amit vegyes érzésekkel fogadott.

„Ha tükörbe nézek, akkor vagy nagyon elszomorodom, vagy nevetek egyet, és azt mondom, hogy hát, életed legmanökenebb formáját hozod éppen, Attila.” – mondta.

Hasonló cikkünk:  A katonák több százezer forint plusz juttatást is kaphattak év végén, a rendvédelmi dolgozók nem

A korábban még határozott vírustagadó nézeteit is megváltoztatta.

„Mindened fáj, nagyon-nagyon nehéz élni.

És alázattal jelentem, hogy az eleinte hangos rocksztárként közöltem, hogy ez nem úgy van, meg nincs is annyira, meg nem úgy. De van, és úgy van, és annyira van.”

– mondta.

Az énekes nagyon hálás a budapesti Szent László Kórház dolgozóinak, akik meggyógyították.

Gömöry Zsolt, az Edda együttes 58 éves billentyűse szintén koronavírusos lett, ő az Országos Korányi TBC Pulmonológiai Intézetben fekszik kétoldali tüdőgyulladással. Állapota súlyos, de a zenész nagyon optimista. Lélegeztetőgépre nem volt szüksége, de annyira legyengült, hogy a négy méterre levő fürdőszobába nem tudott kimenni egyedül a fájdalmai és az izomgyengeség miatt.

Az RTL Klub tudósítása

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...