fbpx

FRISS HÍREK

Félmilliós nyomravezetői díjat tűztek ki a snicceres támadó fejére

- Advertisement -

500 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel dabasi snicceres támadó fejére – közölte a Vasutasok Szakszervezete (VSZ).

Amint arról beszámoltunk, 2020. augusztus 14-én, péntek este a Lajosmizséről Budapestre tartó személyvonat kalauzát 21 és 22 óra között, Dabas és Inárcs-Kakucs állomások között  megtámadta egy fizetni nem akaró férfi.

A fiatal jegyvizsgálónőt tapétavágóval többször könnyebben megsebesítette az arcán, a combján és a mellkasán, aki ezért vágásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Az eset következtében a nő kórházba került, és a mai napig kezelésre szorul.

Az elkövető viszont eltűnt.

A Vasutasok Szakszervezete ezért szeptember 3-án

500 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki érdemi információval segíti a rendőrséget az elkövető kézre kerítésében.

Az elkövető 25 év körüli férfi, 165-170 cm magas, vékony testalkatú, arca kerek, haja rövid, fekete, szeme sötétbarna, hangja mély, jobb fülében karika fülbevalót hord. A bűncselekmény elkövetéskor khaki színű rövid ujjú pólót és fekete farmernadrágot viselt. Fantomkép is készült róla, amely cikkünk elején látható.

Hasonló cikkünk:  Hallgatással reagál a Magyar Péter ügyre a helyi kormánypárti média

„Egyszerűen tarthatatlan, ami időnként a vonatokon folyik, s ez a késeléses eset is mutatja, egyre brutálisabb támadások érik a vasutasokat” – nyilatkozta Meleg János, a VSZ elnöke. „Véget kell vetni ennek az egyre gyakoribb brutalitásnak addig, amíg tragédia nem történik” – mondta.

Az ATV riportja a témában

Sniccerrel vágták meg a kalauzt a lajosmizsei vonaton

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...