fbpx

FRISS HÍREK

15 éves tolvajt vettek őrizetbe Kecskeméten

- Advertisement -

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vettek egy 15 éves helyi fiatalt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020 szeptemberében több bűncselekményt is elkövetett – közölte a rendőrség.

  • Szeptember 16-án egy cég telephelyére mászott be, és onnan közel 400 ezer forint értékben vitt el szerszámgépeket, készülékeket.
  • A következő éjjel – hasonló zsákmány reményében – visszatért az üzem területére, ekkor készpénzt tulajdonított el.
  • Néhány nappal később egy másik vállalat telephelyét célozta meg: itt többek között egy autó indítókulcsát vette magához.
  • A fiatal szeptember 21-én egy lakóház udvaráról kerékpárt vitt el.
  • 2020 szeptemberében a megyeszékhely egyik utcájából elvitt egy személyautót. A fiatal némi autókázás után Kecskemét-Homokbánya területén hagyta sorsára a járművet.

A fiú ellen a kecskeméti rendőrök további 21 rendbeli – 2019 szeptembere és 2020 augusztusa között elkövetett – bűncselekmény miatt folytatnak eljárást. Ezek főként vagyon elleni cselekmények, illetve egy kifosztás bűntette.

Hasonló cikkünk:  Mi a közös egy Fülöp-szigeteki horgolócsoport és egy magyar ellenzéki Facebook-csoportban?

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a fiút őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...